Ansiktsbehandlingar
Fransar och bryn
Kroppsbehandlingar
Händer & Naglar
Vaxning
Makeup
Fotvård
Microblading

Beautypaket

Ansiktsbehandlingar
Vi använder följande hudvårdsmärken i våra behandlingar:

Caudalie
Det här franska hudvårdsmärket grundades 1995 och erbjuder högst naturliga produkter med aktiva ingredienser som härstammar från vindruvans olika delar. Produkterna är fria från parabener, mineraloljor, färgämnen och animaliska ingredienser. Dessa aromatiska produkter berör all dina sinnen och används i nedanstående ansiktsbehandlingar. Vi anpassar och väljer produkter efter just din hudtyp i alla våra ansiktsbehandlingar.

Murad
Dr. Howard Murad är certifierad hudläkare och farmaceut som med sina upptäckter under 30 års forskning och behandling av mer än 50 tusen patienter har utvecklat sin hudvårdsserie för att uppnå de allra bästa resultaten. Alla produkterna är alltså framtagna genom vetenskaplig forskning och för att behandla ett specifikt hudproblem/hudtillstånd. Produkterna och behandlingarna får dig att se hälsosammare och mer ungdomlig ut på ett sätt som inga andra produkter kan.


Ansiktsbehandlingar Murad
Ansiktsbehandling Resultat 60 min 845:-
Det här är vår mest effektiva ansiktsbehandling.
Vi börjar denna behandling med att göra en noggrann hudanalys av din hud. Därefter väljer vi ut de allra bästa och mest effektiva produkterna för att tillgodose de behov och önskemål du och din hud har. I behandlingen ingår följande: djuprengöring, peeling (kan komma att göras med hjälp av syror), ånga och portömning, ansiktsmassage, specialmask samt behandlande serum och creme.
• Påbyggnadskur 4 x 30 min 1980:- (rek. 1/vecka)


Murad AHA-syrabehandling 30 min 495:-
Eller som kur, 5 ggr 3(rek 1/vecka) 1980:-

En kortare behandling där vi gör en pensling med AHA-syror. AHA-syrorna exfolierar huden på ett mer effektivt och djupverkande sätt än en traditionell peeling. Behandlingen ger din hud en härligt livfull lyster.


Ansiktsbehandlingar Caudalie
Ansiktsbehandling Rapid 30 min 495:-
En snabbuppfräschning av huden med rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande creme.


Ansiktsbehandling Relax 45 min 595:-
En rengörande och avkopplande ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande creme.


Ansiktsbehandling Ren 60 min 695:-
En klassisk djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande serum och creme.

Ansiktsbehandling Lyx
80 min 895:-
Vi startar med en avkopplande rygg- och nackmassage, därefter fortsätter vi med vår Ansiktsbehandling Ren 60 min. För känslan av det där lilla extra ingår även hand- eller skalpmassage medans du njuter av ansiktsmasken.


Alla frans- och brynbehandlingar rabatteras med 50:- i samband med en ansiktsbehandling.

 


franck muller replica watches omega replica watches panerai replica watches patek philippe replica watches Richard Mille Replica Watches